Verzekering


Gewoon Goed Geregeld
Auto Lamers werkt nauw samen met ikRijverzekerd. Een partij die alles "gewoon goed geregeld" wil hebben. Net zoals Auto Lamers dat wil.

IkRijverzekerd biedt u via ons een uitgebreide en betrouwbare autoverzekering aan met maximale zekerheid en voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ervaar het zelf en neem contact op met ikRijverzekerd voor een offerte.

Veilig en vertrouwd, binnen 5 minuten.

Als u via onderstaande link het formulier invult, ontvangt u binnen één werkdag een persoonlijke offerte. Heeft u toch liever direct een offerte? Bel dan gratis op 0800 - 33 30 450.


VRAAG HIER ONLINE UW OFFERTE AAN!

 

Financiering

Uw nieuwe auto is dichterbij dan u denkt

Wilt u toch graag eerder in uw nieuwe auto rijden? Of wilt u niet al uw spaargeld opmaken en uitgeven aan uw nieuwe auto? Dan bent u bij Auto Lamers op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Alles onder een dak
Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiële autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiële producten voor particuliere en zakelijke rijders.

Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen
U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden.