AUTO LAMERS; is een onafhankelijk autobedrijf.
AUTO LAMERS is noch gelieerd aan haar dealernetwerk, noch gelieerd aan enig automerk zoals Mercedes Benz, BMW, AUDI, Ford.

AUTO LAMERS stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan haar internetsite http://www.autolamers.nl. Hoewel de informatie op http://www.autolamers.nl permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, is de informatie op http://www.autolamers.nl ten allen tijden voorbehouden. Aan de inhoud van http://www.autolamers.nl kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u aan contact op te nemen met AUTO LAMERS.

Informatie op http://www.autolamers.nl, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten of afbeeldingen, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van AUTO LAMERS.

Alle voertuigen welke aangeboden worden door AUTO LAMERS worden aangeboden zonder enige vorm garantie. Garantie is mogelijk in overleg maar is niet standaard in de prijs inbegrepen.