Laat ons uw auto verkopen.
U wilt uw auto graag verkopen maar u heeft geen zin in alle rompslomp er omheen?
Waarom laat u hem dan niet verkopen? Auto Lamers kan dit voor u regelen.

Profiteer van de kennis en uitstraling van Auto Lamers.

Door onze ervaring in verkoop en het adverteren via internet heeft u een zeer grote kans op een snelle verkoop voor een uitstekende prijs. Zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen!
Deze speciale service neemt u al het werk uit handen. Geen tijdrovend gedoe meer, geen vage kopers aan de deur en proefritjes die u niet uitkomen, geen rompslomp rond betaling en overschrijving. En vooral: geen verkoopprijs waar u eigenlijk toch niet zo tevreden over bent…
Wij brengen uw auto royaal onder de aandacht van talloze potentiële kopers. Dit doen we via ons vertrouwde netwerk en de verschillende grote occasionsites.

Hoe werkt Auto Lamers Bemiddeling?
Auto Lamers zet zich 100% in voor de succesvolle verkoop van uw auto voor de verkoopprijs die samen met u bepaald is. De auto wordt mooi gepoets en eventueel gerestyled waarna er een mooie en zeer uigebreide fotoreportage wordt gemaakt. Uw auto wordt geadverteerd op alle relevante websites.

De kosten?
Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten. Auto Lamers Bemiddeling rekent bij verkoop van uw auto slechts 5 % vergoeding met een minimum van € 250, - en een maximum van € 1.000, -. Daarnaast betaalt u een vergoeding voor het vakkundig poetsen en restylen. Dit gebeurt uiteraard geheel in overleg met u.

We rekenen het u graag allemaal voor. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.